Hírek


Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben
2017. május 18. 16:32
2017. május 15-én a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Péceli objektumában került megrendezésre az Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben címet viselő konferencia, amely a Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács és a Magyar Tűzvédelmi Szövetség közös szervezésében került lebonyolításra.

A konferenciát Dr. Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő nyitotta meg; a rendezvény házigazdája Dr. Papp Antal tű. ezredes, a Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács elnöke; levezetője pedig Heizler György, a Magyar Tűzvédelmi Sz9vetség elnöke volt.

A résztvevők számos érdekes, értékes előadást hallgathattak meg. Olyanokat, mint a   Modernizáció és folytonosság a tűzérzékelésben és a felügyeleti rendszerekben; Folyosók, lépcsőházak – hő-és füstelvezetési követelmények és megoldások; IP megoldások a tűzjelzésben. Külön előadás szólt az optikai alapú tűzérzékelő kamerákról is.

A szünetben aeroszolos technológiás oltási bemutató várta az érdeklődőket, a kiállító cégek pedig készséggel válaszoltak minden kérdésre.

A konferencián elhangzott előadások tapasztalatait a konferencia résztvevői levonták, az innovatív megoldások gyakorlatba történő átültetése megkezdődhet.

 

Fotó: Bényi Gábor


 

Kapcsolódó képek:

Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben Innovációk és megoldások az aktív tűzvédelemben
>>> További képek a galériában <<<