Hírek


Negyedszer is Zánka
2017. május 25. 13:52
Idén május 19-20-án negyedik alkalommal rendezték meg a BM OKF Országos Atlétikai Bajnokságát és a BM OKF sportnapját. A megnyitót követően azonnal megkezdődtek a már jól ismert versenyszámok.

A versenyzők 6 versenyszámban: 100 m-es síkfutás, 1500 m (nőknél 400 m) síkfutás 35 év alatt-, ill. felett, 4x400 m (nőknél 4x200 m) váltófutás, súlylökés, távolugrás, kézigránátdobás), mérték össze erejüket. A KOK csapatát a Tűzoltó II., Tűzoltó szerparancsnok, Katasztrófavédelmi és Iparbiztonsági szervező képzés hallgatói illetve a KOK tanára Korbély Barbara tű. százados alkották.  A versenyre sikerült egy jól felkészült, egységes csapatot összeállítani. Végül eredményesen zártuk a sportnapot, mivel több versenyszámban szólították a KOK versenyzőit a dobogóra.

 

Legjobb helyezéseink:

Korbély Barbara kézigránátdobás - 1. hely

Szilágyi Péter 1500 m síkfutás (35 év alatt) - 1. hely

Bot Csaba 1500 m síkfutás (35 év alatt) - 6. hely

Varga Balázs 100 m síkfutás - 4. hely

Bódi Attila távolugrás - 4. hely

férfi 4x400 m váltó - 2. hely

 

Többi versenyzőnk a középmezőny első felében zárta a versenyt.

Összességében egy sikeres versenyt zárt a KOK lelkes csapata, amely az összesítésben a 21 csapatból a 8. helyen végzett.

           

 

csapat tagjai: Bódi Attila, Varga Balázs, Molnár Anita, Szilágyi  Péter, Bot Csaba, Korbély Barbara, Németh Tímea, Aknai Helga, Lajos Endre, Nagy Tamás, Nagy Gábor, Cser Gábor, Bencsik Tamás

 

                                                                                                         Fekete Szabolcs tű. szds

                                                                                                                         sporttiszt