Hírek


Eredményesen szerepelt a KOK csapata az OKF horgászversenyén
2017. június 14. 14:04
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság rendezte meg az ózdi „Stégmester” elnevezésű katasztrófavédelmi horgászversenyt június 9-10-én.

Tanintézetünket a Tűzoltó II. szakképzésben résztvevők közül Rodek Szabolcs és Szabó Marcell hallgatók, a tanári állományt Barkóczi József tűzoltó százados képviselték.

A versenyfeltételek ezúttal sem változtak az előző évekhez képest, azaz csapatonként három fővel, három horgászbottal – úszós vagy fenekező szerelékkel - kellett minél több és nagyobb halat horogra csalniuk a versenyzőknek. A résztvevők jó sporthorgászhoz méltóan mindvégig gondosan ügyeltek a kifogott halak kíméletes kezelésére, így azok a mérlegelést követően sértetlenül kerültek vissza a Városi-tó vizébe.

A célhal a ponty és az amur volt, hiszen a rablóhalak nem számítottak bele a mérlegelésbe. Az a horgász, akinek tok akadt a horgára, mérlegelés nélkül, automatikusan öt kilogramm előnyre tett szert, miután a fogást a szomszéd horgászcsapat igazolta.

A szombat délutáni eredményhirdetésen Lipták Attila tűzoltó dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója értékelte a rendezvényt és a horgászcsapatok teljesítményét, majd átadta a legjobbaknak szánt díjakat.


 

Kapcsolódó képek:

Eredményesen szerepelt a KOK csapata az OKF horgászversenyén Eredményesen szerepelt a KOK csapata az OKF horgászversenyén Eredményesen szerepelt a KOK csapata az OKF horgászversenyén