Hírek


Labdarúgó Bajnokság volt a tanintézetek között
2017. október 04. 15:04
A 2017. évi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó bajnokságot a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola rendezte meg a Körmend FC futballpályáján szeptember 20-án. A bajnokságon a rendészeti szakgimnáziumok, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Rendészettudományi Kar és a BV Oktatási Központjának csapata vett részt.

A KOK csapatának tagjai a válogatást követően a Tűzoltó Szerparancsnok I-II. szakasz és a Tűzoltó I. képzés hallgatói közül kerültek ki. A mérkőzések kezdete előtt a csapatokat két csoportba sorsolták. A KOK csapatának tagjai a válogatást követően csak néhány alkalommal tudtak együtt focizni, így hátrányban voltunk a többiekkel szemben, mivel ők már régebb óta készültek a bajnokságra.

Csapatunk az első mérkőzéstől kezdve nagy lelkesedéssel és egyre magabiztosabb játékkal csoport másodikként jutott tovább. Az ezt követő mérkőzés tétje a harmadik hely volt, de hiába szereztük meg a vezetést már a mérkőzés elején, végül sajnos a 4. helyen zártuk a tornát.

Az 1 helyezett a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium csapata lett, így ők képviselhetik a Tanintézeteket a BM Országos Kispályás Labdarugó Bajnokságon. 

 

Csapat tagjai: Pécsváradi Zoltán, Kolonics Bálint, Fehér Ádám, Gombás Zsolt, Somogyi Zsolt, Mészáros Csaba, Kiss Bence, Szabó István, Szemán Péter, Rupp Dávid

Fekete Szabolcs tű. szds.

csapatvezető, sporttiszt