Hírek


Huszonkét csapat a BM OKF úszóbajnokságon
2017. október 06. 16:04
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a pontszerző úszóbajnokságát idén október 5- én rendezte meg a Tüske uszodában Budapesten, közel kétszáz indulóval.

A versenyen férfiak és nők külön versenyeztek. Egyéni versenyszámokban ötven- és száz méteres távokban álltak rajthoz a harminc év alatti, harminc és harminckilenc év közötti, negyven év feletti korcsoportban, illetve ezek mellett váltó - vegyes váltóban is rajthoz álltak az úszók. A választható úszásnemek a gyors-, a mell-, és a hátúszás voltak.

Valamennyi megyei igazgatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ is indított csapatot. A KOK csapatát a jelenleg tanulmányaikat folytató Tűzoltószervező-, Tűzoltószerparancsnok szakasz hallgatói, valamint a KOK állományából Korbély Barbara, Durucz Attila, Tollár Gábor és Fekete Szabolcs alkotta.

Legjobb helyezéseink:

Korbély Barbara (2. korcsoport) 50 m gyorsúszás 1. hely, hátúszás 1. hely

Tollár Gábor (1. korcsoport) 100 m mellúszás 2. hely, gyorsúszás 5. hely

Huszka Károly (2. korcsoport) 50 m mellúszás 2. hely, gyorsúszás 5. hely

Férfi gyorsváltó (3 korcsoport) 3. hely – Erdős Adrián, Durucz Attila, Kormos László, Fekete Szabolcs

 

A többi versenyzőnk egyéniben, váltóban is a mezőny első felében, míg összesített csapatversenyben 6. helyezést ért el a KOK csapata.

 

Csapat tagjai: Korbély Barbara, Horváth Orsolya, Tollár Gábor, Huszka Károly, Erdős Adrián, Kormos László, Durucz Attila Fekete Szabolcs, Sütő Norbert, Mészáros Máté

 

Fekete Szabolcs tű. szds
sporttiszt