Hírek


Innovációk és megoldások az építészeti tűzvédelemben
2018. március 09. 10:06
2018. március 8-án a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Péceli objektumában került megrendezésre konferencia, amely már hagyományokra tekint vissza. A harmadik év, hogy a Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács és a Magyar Tűzvédelmi Szövetség közösen bonyolított le innovációval foglalkozó konferenciát.

Idén is szép számmal érkezett hallgatóság az ország minden részéről.

A konferenciát Dr. Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő nyitotta meg; a rendezvény házigazdája Dr. Papp Antal tű. ezredes, a Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács elnöke; levezetője pedig Heizler György, a Magyar Tűzvédelmi Szövetség elnöke volt.

A résztvevők számára az előadások a mindennapokban használható tudást hordoztak magukban, értékes információkat tartalmaztak. Olyan előadásokat hallhattak, mint A tűzszakaszok és tűzgátló lezárások kialakítása; Tűzvédelmi és energetikai megbízhatóság a homlokzati hő-  és füstelvezetésben; Az új tűzvédelmi szigetelések és a légcsatornák kialakítása….

A konferencia teljes időtartama alatt a kiállító cégek termékeit lehetett megtekinteni, az érdeklődők minden kérdésére készséggel válaszoltak.

A konferencián elhangzott előadások sok új információval gazdagították a résztvevőket, hasznos és használható tudást szereztek, amelyek gyakorlatba történő átültetése megkezdődhet.

 

Fotós: Bényi Gábor - KOK

 

Kapcsolódó képek:

Innovációk és megoldások az építészeti tűzvédelemben Innovációk és megoldások az építészeti tűzvédelemben Innovációk és megoldások az építészeti tűzvédelemben
>>> További képek a galériában <<<