Hírek


Sportos szezonindítás
2018. április 05. 08:48
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság idei első pontszerző bajnoksága az úszóbajnokság volt, melyet idén március 29-én rendeztek meg a Tüske uszodában Budapesten, 22 csapat részvételével. Egyéni versenyszámokban ötven- és száz méteres távokban álltak rajthoz a harminc év alatti, harminc és harminckilenc év közötti, negyven és negyvenkilenc év közötti, valamint az ötven és feletti korcsoportban, illetve ezek mellett váltó - vegyes váltóban is rajthoz álltak az úszók. A választható úszásnemek a gyors, a mell, és a hátúszás voltak.

Valamennyi megyei igazgatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ is indított csapatot. A KOK a csapatát a jelenleg tanulmányaikat folytató Tűzoltószervező, Tűzoltó szerparancsnok, Tűzoltó I, Katasztrófavédelmi és Iparbiztonsági szakasz hallgatói valamint a KOK állományából Korbély Barbara, Takács Gerda, Fejérné Hodut Éva, Katóné Dudás Marianna, Durucz Attila, Tollár Gábor és Fekete Szabolcs alkotta.

 

Legjobb helyezéseink:

Korbély Barbara (2. korcsoport) 50 m gyorsúszás 2. hely, hátúszás 2. hely

Fejérné Hodut Éva (2. korcsoport) 50 m gyorsúszás 3. hely, hátúszás 3. hely

Tollár Gábor (1. korcsoport) 100 m gyorsúszás 3. hely, mellúszás 4. hely

Németh Tímea (4. korcsoport) 50 m mellúszás 2. hely, hátúszás 4. hely

Huszka Károly (2. korcsoport) 50 m mellúszás 1. hely, gyorsúszás 5. hely

Pócsik Balázs (1. korcsoport) 100 m mellúszás 2. hely, hátúszás 4. hely

Férfi gyorsváltó (3 korcsoport) 3. hely – Vezendi Pál, Durucz Attila, Kormos László, Fekete Szabolcs

 

A többi versenyzőnk egyéniben, váltóban is a mezőny első felében, még összesített csapatversenyben 4. helyezést ért el a KOK csapata.

Csapat tagjai: Korbély Barbara, Fejérné Hodut Éva, Katóné Dudás Marianna, Takács Gerda, Németh Tímea, Tollár Gábor, Huszka Károly, Vezendi Pál, Kormos László, Durucz Attila, Fekete Szabolcs, Pócsik Balázs, Dr. Kabán Béla, Sipos László

 

Fekete Szabolcs tű. szds

sporttiszt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kapcsolódó képek:

Sportos szezonindítás Sportos szezonindítás Sportos szezonindítás
>>> További képek a galériában <<<