Hírek


14 év Pécelen - búcsúzunk Varmuzsáné Szilágyi Katalintól
2018. április 10. 08:25
2018. március 29-én a BM OKF GEK és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ közösen elbúcsúztatta nyugdíjba vonulása alkalmából Varmuzsáné Szilágyi Katalint a Pécel Objektum gondnokát.

A búcsúztatón a közvetlen kollégái és munkatársai körében Zalasch Zsolt tű. alezredes a KOK Polgári védelmi és Iparbiztonsági Szakcsoport vezetője és az objektum parancsnoka, valamint Kővári Attila tű. őrnagy a BM OKF GEK Infrastruktúra Üzemeltetési Alosztály vezetője köszönte meg Varmuzsáné Szilágyi Katalinnak a 14 évnyi példás és odaadó munkáját, hogy ilyen sok időn keresztül folyamatosan biztosítva voltak Pécelen az oktatásokhoz és képzésekhez szükséges feltételek és körülmények.

Varmuzsáné Szilágyi Katalin 1999-ben kezdte meg pályafutását belügyi dolgozóként a Kerepesi úti Rendészeti Szakközépiskola ruházati előadójaként. Korábban 1983-tól 1999-ig a Szemere Bertalan Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola elismert női szabó szakoktatójaként dolgozott. Mindig is örömmel töltötte el, hogy emberekkel és diákokkal foglalkozhatott. 2004. szeptember 1-jétől a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Péceli Objektumának volt a gondnoka.

Kati néni (ahogyan a legtöbb hallgató és kolléga szólította) a Péceli Objektum gondos gondnoka volt, munkáját mindig lelkiismeretesen, precízen és nagy odafigyeléssel látta el. Mind a volt kollégák, mind a képzésre visszatérő hallgatók örömmel gondolnak vissza Kati nénire, aki a Péceli Objektum állományának oszlopos és meghatározó tagja volt.

Ezúton is kívánunk sokáig jó egészséget, gondtalan, nyugodt és boldog nyugdíjas éveket.

 

Fotó: Bényi Gábor


 

Kapcsolódó képek:

14 év Pécelen - búcsúzunk Varmuzsáné Szilágyi Katalintól 14 év Pécelen - búcsúzunk Varmuzsáné Szilágyi Katalintól 14 év Pécelen - búcsúzunk Varmuzsáné Szilágyi Katalintól
>>> További képek a galériában <<<