Hírek


A hetven évet ünnepeltük
2018. július 16. 14:35
Egy jó hangulatú, nyugdíjas-találkozóval egybekötött családi nappal zártuk a 2017/18-as oktatási évet július tizenhatodikán a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban.

Több volt azonban ez a rendezvény egy családi napnál, hiszen az idén hetven éve kezdődött meg hazánkban az intézményi tűzoltóképzés. Ebből az alkalomból a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban megrendezett ünnepségen köszöntöttük a volt iskolaparancsnokokat, illetve a húsz, harminc, sőt negyven évvel ezelőtt tűzoltótisztképzőt végzett hallgatókat.
 
Az elismerések átadása előtt dr. Papp Antal tűzoltó ezredes, igazgató mondott ünnepi beszédet, amelyben kitért az elmúlt hét évtizedben elért eredményekre és a jövőbeli tervekre. Az ünnepségsorozat zárásaként Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese és dr. Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára felavatta iskolánk megújult képzéstörténeti gyűjteményét.

A megjelentek nagy érdeklődéssel vették birtokukba a kiállítást, felidézve a tablókhoz kapcsolódó személyes élményeiket.


 

Kapcsolódó képek:

A hetven évet ünnepeltük A hetven évet ünnepeltük A hetven évet ünnepeltük
>>> További képek a galériában <<<