Hírek


Megnyitottuk az idei tanévet
2018. szeptember 05. 15:36
A 2018/2019-es tanév megnyitójára szeptember 03-án került sor a tanintézet udvarán. Ezt megelőzően, a délelőtt folyamán az iskola személyi állománya részére tanévnyitó feladatszabó értekezletet tartottunk, ahol az előző tanév értékelését megelőzően Tóth Tibor tű. dandártábornok úr átvette általános igazgató-helyettesi kinevezését Dr. Mógor Mária Judit tű. dandártábornok, hatósági főigazgató-helyettes asszonytól.

A tanévnyitóra felsorakoztak a tanulmányaikat a KOK-on kezdő hallgatók, így a rendészeti szervező, a szerparancsnok, a tűzoltó I, és az önkormányzati és létesítményi tűzoltó képzésben résztvevők. Ez utóbbiak közül 12 fő a Magyar Honvédség állományából került beiskolázásra.

A tanintézeti képzés megnyitóján résztvevőkkel párhuzamosan 166 fő leendő tűzoltó kezdte meg a kihelyezett képzést az Adyligeti, Miskolci, Körmendi és Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumokban, akik az egységes rendészeti alapozó modul első két hónapját követően folytatják majd tanulmányaikat a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban. 

A megnyitón Dr. Papp Antal tű. ezredes, igazgató köszöntötte a hallgatókat. Ismertette a tanintézeti élet elvárásait, valamint felhívta a figyelmet a tűzoltó képzések gyakorlati foglalkozásainak veszélyforrásaira.

Ezt követően Diriczi Miklós tű. ezredes, oktatási igazgató-helyettes is köszöntötte a képzésben résztvevőket. Bemutatta a Tanulmányi Osztály és a tanári állomány jelen lévő tagjait, majd jó tanulást, és a szorgalmi időszak végén eredményes vizsgát kívánt a hallgatóknak.


 

Kapcsolódó képek:

Megnyitottuk az idei tanévet Megnyitottuk az idei tanévet Megnyitottuk az idei tanévet
>>> További képek a galériában <<<