Hírek


A KOK-ban folytatódik a tűzoltó II. szakképzés
2018. október 31. 18:58
Október 26-án véget ért az újabb tűzoltó II. szakképzés rendészeti szakgimnáziumi szakasza. Az Adyligeti, Miskolci, Szegedi és Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumok ismét jelentős segítséget adtak közreműködésükkel az egységes rendvédelmi alapozó modul első két hónapjának végrehajtásában.

A hallgatók 29-én felvették egyéni védőfelszereléseiket a beiskolázó megyei/fővárosi katasztrófavédelmi igazgatóságokon, és másnap délelőtt 10 óráig hiánytalanul bevonultak a tanintézetbe.

Az alakzatban felsorakozott 180 leendő tűzoltót Dr. Papp Antal tű. ezredes igazgató, Tóth Tibor tű. dandártábornok általános igazgatóhelyettes, és Müller Róbert tű. alezredes, mb. oktatási igazgatóhelyettes köszöntötte. Tájékoztatást kaptak az iskola rendjéről, az oktatás elméleti és gyakorlati foglalkozásaival kapcsolatos tudnivalókról, valamint a gyakorlatok során előforduló veszélyekről.

Végezetül bemutatásra került a Tanulmányi Osztály, valamint a szakcsoportok jelen lévő vezetői és tanári állománya.


 

Kapcsolódó képek:

A KOK-ban folytatódik a tűzoltó II. szakképzés A KOK-ban folytatódik a tűzoltó II. szakképzés A KOK-ban folytatódik a tűzoltó II. szakképzés
>>> További képek a galériában <<<