Hírek


Stihl kisgép bemutató és gyakorlat volt iskolánkban
2018. november 29. 15:45
A Stihl Hungária Kft-től Taba Zsolt műszaki menedzservezető és két munkatársa 2018. november 14-én kreditpontos műszaki tanfolyam keretében ismertette legújabb akkumulátoros fejlesztéseiket, amelyeket a katasztrófavédelem széles körben használhat. A szakmai tájékoztatót a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok részére hirdettük meg, és örömmel vettük, hogy az érdeklődés kiemelkedő volt a szakmai újdonságok iránt.

Az akkumulátoros technika egyik előnye a rendkívül alacsony zajkibocsájtás, amely lehetővé teszi a beavatkozás közbeni jobb kommunikációt, emellett nincs károsanyag-kibocsájtás.  Ezáltal zárt térben is kiválóan alkalmazhatóak ezek az eszközök. A műszaki fejlesztéseiket először elméleti előadásban ismertették, majd a jelenlevő hallgatóság kipróbálhatta a legújabb, akkumulátoros és belsőégésű motorral működtetett eszközeiket. A gépeket használók egyöntetű véleménye, hogy az akkumulátoros technika az elkövetkező időszak fejlesztési iránya, illetve tökéletesen megközelíti a belsőégésű gépek teljesítményét.

Köszönjük a STIHL Hungária KFT-nek 2010 óta tartó kiemelked, az oktatást segítő munkáját.


 

Kapcsolódó képek:

Stihl kisgép bemutató és gyakorlat volt iskolánkban Stihl kisgép bemutató és gyakorlat volt iskolánkban Stihl kisgép bemutató és gyakorlat volt iskolánkban
>>> További képek a galériában <<<