Hírek


A KOK-ban folytatják tanulmányaikat a Tűzoltó II. szakképzés hallgatói
2019. október 30. 15:03
2019. október 29-től a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban folytatódik az oktatás a Tűzoltó II. szakképzés hallgatói részére. Az eddigi hagyományoknak megfelelően az egységes rendvédelmi alapozó modul első két hónapját a Körmendi, Miskolci, Szegedi és Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumokban végezték el a tűzoltójelöltek.

A megnyitórendezvényen Dr. Papp Antal tű. ezredes, igazgató köszöntötte a tanulókat, és ismertette a velük szemben támasztott elvárásokat. Ezt követően Müller Róbert tű. alezredes, oktatási igazgatóhelyettes bemutatta a Tanulmányi Osztály tagjait, valamint a szakcsoportok vezetőit és tanárait. Tóth Tibor tű. dandártábornok, általános igazgatóhelyettes tájékoztatást adott az intézmény és a kollégium rendtartásával kapcsolatos tudnivalókról, és felhívta figyelmüket a tanintézet Hallgatói tájékoztatójában foglaltak betartására. Végezetül jó tanulást és eredményes szakmai vizsgát kívánt a hallgatóknak.


 

Kapcsolódó képek:

A KOK-ban folytatják tanulmányaikat a Tűzoltó II. szakképzés hallgatói A KOK-ban folytatják tanulmányaikat a Tűzoltó II. szakképzés hallgatói A KOK-ban folytatják tanulmányaikat a Tűzoltó II. szakképzés hallgatói
>>> További képek a galériában <<<