KOK fejléc KOK fejléc

Bemutatkozás

Katasztrófavédelmi Oktatási Központ
1033 Budapest, Laktanya utca 33.
Tel: 06(1)436-1500 Budapest, BM: 27-500, Fax: 06(20)972-54-44

Tisztelt Hallgatók!

 

Köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ hallgatói lettek! A szaktudás megszerzéséért folytatott küzdelem nem öncélú tevékenység: a kihívások teljesítése eddig is életük meghatározó része volt, s mindinkább az lesz a jövőben.

Felkészültségüket, rátermettségüket tanulmányaik során oktatóik, tanáraik; végzett tűzoltóként, katasztrófavédelmi vagy iparbiztonsági szakemberként pedig parancsnokaik, de még inkább az állampolgárok fogják minősíteni. Oktató munkánk célja, hogy megszerezzék azokat a szakmai ismereteket, amelyekkel felkészülhetnek a várható kihívásokra. Mi is számítunk az Önök szakmai elhivatottságára, s lehetőségeink szerint támogatjuk a mélyebb ismeretek megszerzésére irányuló törekvéseiket.

Ezért létrehoztunk egy, az egyes képzésekhez, szakképzésekhez, tanfolyamokhoz szervesen kapcsolódó elektronikus jegyzettárat, amely lehetővé teszi a szükséges tananyagok elérését letölhető, digitális formátumban.

Őszintén reméljük, hogy az itt fellelhető ismeretanyagot egyéni fejlődésükhöz felhasználva, a megszerzett tudás birtokában sikeres szakmai utat járnak majd be pályafutásuk során.

Ehhez kívánunk a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ valamennyi tanára, oktatója, munkatársa nevében sok sikert, erőt és egészséget!