KOK fejléc KOK fejléc

Képzések nem hivatásos állományúak részére

sample_image
Képzések nem hivatásos állományúak részére

Tisztelt Honlaplátogató!

 

Köszöntjük Önt abból az alkalomból, hogy a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ nem hivatásos állományú munkatársaink részére szervezett képzési formáink valamelyikének résztvevője lett, vagy kíván lenni.

Az itt látható képzések közül kiválaszthatja az Ön számára megfelelőt, amire klikkelve, a regisztráció után hozzájut az adott képzésben résztvevők részére összeállított elektronikus tananyaghoz.

Nyilatkozat a regisztációhoz

Tudomásul veszem, hogy a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ honlapján számomra a szakképzéshez/képzéshez tartozó elektronikus formában hozzáférhető jegyzetek, tananyagok szellemi alkotásnak minősülnek, és hogy a szerzői jog megsértése a hatályos polgári jogi és szerzői jogi szabályok szerint hátrányos jogkövetkezményeket vonhat maga után.

Tudomásul veszem, hogy tilos azokat harmadik fél részére átadni, sokszorosítani, haszonszerzés céljából felhasználni, illetve azok tartalmából más munkában hivatkozás nélkül idézni.

Megértettem, hogy jelen nyilatkozatban foglaltak kötelező erejűek rám nézve a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ által tartott képzéshez kapcsolódó jegyzetek vonatkozásában, illetve azt, hogy a tananyag kizárólag a képzést lezáró vizsga végéig áll rendelkezésemre.

Eredményes felkészülést kívánunk!

 

Választható képzések: