KOK fejléc KOK fejléc

Képzések, szakképzések hivatásos állományúak részére

sample_image
Képzések, szakképzések hivatásos állományúak részére

Tisztelt Hivatásos állományú Munkatársunk!

Az itt látható szakképzések tananyagai kifejezetten az Önök tanulmányaihoz kerültek összeállításra. A megfelelő szakképzés kiválasztásával, a regisztráció után hozzájuthatnak annak elektronikus tananyagához, és felhasználhatják tanulmányaik eredményes folytatásához.

Nyilatkozat a regisztrációhoz

Tudomásul veszem, hogy a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ honlapján számomra a szakképzéshez/képzéshez tartozó elektronikus formában hozzáférhető jegyzetek, tananyagok szellemi alkotásnak minősülnek, és hogy a szerzői jog megsértése a hatályos polgári jogi és szerzői jogi szabályok szerint hátrányos jogkövetkezményeket vonhat maga után.

Tudomásul veszem, hogy tilos azokat harmadik fél részére átadni, sokszorosítani, haszonszerzés céljából felhasználni, illetve azok tartalmából más munkában hivatkozás nélkül idézni.

Megértettem, hogy jelen nyilatkozatban foglaltak kötelező erejűek rám nézve a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ által tartott képzéshez kapcsolódó jegyzetek vonatkozásában, illetve azt, hogy a tananyag kizárólag a képzést lezáró vizsga végéig áll rendelkezésemre.


Választható képzések: