Tájékoztató!

2020. április 06. 15:00

A 40/2020. (III.11.) Kormányrendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel, az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során a felnőttképzésben folyó oktatás és szakmai vizsgáztatás biztosításának eltérő szabályairól szóló 70/2020. (III.26.) Kormányrendelet 1.§-a alapján:

2020. március 16-tól a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ valamennyi képzése (szakképzések, belső képzések, szaktanfolyam és felnőttképzés) kontakt formában történő végrehajtása – következő intézkedésig – szünetel!

Tisztelt Hallgatók!

Képzéseink anyagainak bázisát az Elektronikus Jegyzettár adja. Minden hallgató megkapja jelszóval védett felületen az adott képzési szakhoz tartozó teljes tananyagot, tantárgyi jegyzetet egy „jegyzetgyűjtemény” formájában. 

Az ismereteket szakaszonként, az egyes tananyagokhoz kidolgozott és megküldött haladási terveknek megfelelően kell elsajátítani, mert ez biztosítja azok hatékony, logikus sorrendben és megérthető módon történő feldolgozását. 

További fejleményekről és intézkedésekről intézményünk honlapjáról tájékozódhatnak.

 

Dr. Papp Antal tű. ezredes, igazgató

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap