Tájékoztató

Tisztelt Képzésben Résztvevők!

Köszöntjük Önöket abból az alkalomból, hogy a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ hallgatói lettek! A szaktudás megszerzéséért folytatott küzdelem nem öncélú tevékenység: a kihívások teljesítése eddig is életük meghatározó része volt, s mindinkább az lesz a jövőben.

Felkészültségüket, rátermettségüket tanulmányaik során oktatóik, tanáraik; végzett tűzoltóként, katasztrófavédelmi vagy iparbiztonsági szakemberként pedig parancsnokaik, de még inkább az állampolgárok fogják minősíteni. Oktató munkánk célja, hogy megszerezzék azokat a szakmai ismereteket, amelyekkel felkészülhetnek a várható kihívásokra. Mi is számítunk az Önök szakmai elhivatottságára, s lehetőségeink szerint támogatjuk a mélyebb ismeretek megszerzésére irányuló törekvéseiket.

Az oldalon böngészve tájékozódhatnak az egyes képzések bemeneti feltételeiről, azok időtartamáról és a kapcsolódó képzési programba is betekintést kaphatnak.

Létrehoztunk egy, az egyes képzésekhez, szakképzésekhez, tanfolyamokhoz szervesen kapcsolódó elektronikus jegyzettárat, amely lehetővé teszi a szükséges tananyagok elérését letölthető, digitális formátumban.

A folyamatban lévő nappali képzések órarendjeit szintén elérhetővé tettük az egységes tájékoztatás érdekében.

Őszintén reméljük, hogy az itt fellelhető ismeretanyagot egyéni fejlődésükhöz felhasználva, a megszerzett tudás birtokában sikeres szakmai utat járnak majd be pályafutásuk során.

Ehhez kívánunk a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ valamennyi tanára, oktatója, munkatársa nevében sok sikert, erőt és egészséget!

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap