Álláshirdetések

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ (KOK) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a KOK három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben az önéletrajz vagy annak kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a KOK kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli.

A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a három hónapos adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a KOK megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.


Aktuális álláshirdetések:
Katasztrófavédelem Központi Múzeuma kiállítástechnikus munkakör
Közzététel: 2024-06-17Jelentkezési határidő: 2024-07-15Szolgálati hely: Katasztrófavédelem Központi Múzeuma, 1105 Budapest, Martinovics tér 12.
ÁLLÁSHIRDETÉS - a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma kiállítástechnikus munkakör betöltésére. Részletek...
Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Tanulmányi Osztály szakügyintéző munkakör
Közzététel: 2024-04-15Jelentkezési határidő: 2024-05-17Szolgálati hely: Katasztrófavédelmi Oktatási Központ, 1033 Budapest, Laktanya utca 33.
ÁLLÁSHIRDETÉS - a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Tanulmányi Osztály szakügyintéző munkakör betöltésére. Részletek...
Széchenyi 2020 Kohéziós Alap