Éremeső az úszóbajnokságon

2024. október 11. 13:02

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság idei pontszerző úszóbajnokságát 2024. október 09- én rendezték meg a Gödöllő Városi és Térségi Uszodában.

Egyéni versenyszámokban ötven- és száz méteres távokban álltak rajthoz a versenyzők a 30 év alatti, 30-39 év közötti, 40-49 év közötti, valamint az 50 és 50 feletti korcsoportban. A választható úszásnemek a gyors-, a mell-, és a hátúszás voltak.

 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamennyi vármegyei igazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ is indított csapatot. A KOK csapata a tűzoltó szakmai képzésben résztvevőkből, valamint a KOK törzsállományából állt össze.

 

Legjobb helyezéseink:

 

Karker Olivér Péter 1. korcsoport mellúszás 3. hely

Tollár Gábor tű. fhdgy. 2. korcsoport hátúszás 3. hely

Orbán Judit tű. szds. 4. korcsoport hátúszás 2. hely, mellúszás 3. hely

Szabó László 3. korcsoport mellúszás 3. hely

Baticz Dominik 1. korcsoport hátúszás 3. hely

Somogyi Máté 1. korcsoport hátúszás 1. hely, gyorsúszás 2. hely

Katóné Dudás Mariann tű. őrgy. 4. korcsoport mellúszás 5. hely

Férfi összevont korcsoport csapat (csapattagok: Somogyi Máté, Baticz Dominik, Karker Olivér Péter, Nagy Dániel) 4x50 m gyorsváltó 1. hely

 

Mivel több versenyzőnk is a mezőny első felében végzett – mind egyéni, mind váltó számokban-, így az összesített csapatversenyben az előkelő 3. helyezést érte el a KOK csapata.

 

A csapat tagjai: Katóné Dudás Mariann tű. őrgy., Orbán Judit tű. szds., Tollár Gábor tű. fhdgy., Karker Olivér, Szabó László, Baticz Dominik, Somogyi Máté, Nagy Dániel, Molnár Gábor, La Valle Marió Armando

 

Szöveg: Fekete Szabolcs tű. őrnagy

Fotó: Fekete Szabolcs tű. őrnagy


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap